Cutler & Gross brillen en zonnebrillen

Vanaf juli 2023 zal je bij Optiek Wim Truyens in Bertem terecht kunnen voor het gamma brillen en zonnebrillen van het Britse luxemerk Cutler and Gross. 

De geschiedenis van Cutler & Gross

Cutler & Gross werd opgericht in 1969 in London door Graham Cutler en Tony Gross. Het duo leerde elkaar kennen tijdens hun studies optometrie en openden na hun opleiding een winkel met handgemaakte monturen. Al snel kende het merk succes en werden ze pioniers in het vak. Tot op vandaag wordt elk montuur ontworpen in hun hoofdkwartier in Marylebone in London. Alle monturen worden met de hand gemaakt in hun Italiaanse fabriek. 

Bekende fans van het merk 

Bij ons is het merk voornamelijk gekend door de film 'Kingsman: The Secret Service' waarin Colin Firth, Samuel L. Jackson en Taron Egerton een bril van het merk dragen. Deze monturen zijn in onze winkel en webwinkel beschikbaar! 

Ook Daniel Craig is een grote fan van het merk en drog het in Knives Out 2. Julia Roberts droeg dan weer een bril van het merk in Nothing Hill. Verder werden ook al Madonna, Rihanna, Lady Gaga en Kate Moss gespot me teen Cutler & Gross op hun neus. 

Cutler Gross The Kingsman frame

Kom het merk ontdekken in onze winkel en in onze webwinkel! 

Openingsuren

Je moet geen afspraak maken om langs te komen Kom je toch graag in alle rust passen? Maak dan hier je afspraak. 

    • dinsdag tot en met vrijdag: 9u - 12u en 13u30 - 18u
    • zaterdag: 9u - 14u
    • zondag & maandag: gesloten

Onze winkel

Adres: Tervuursesteenweg 210, 3060 Bertem
Telefoon: 016/48.08.75
E-mail: info@optiekwimtruyens.be

Parking naast de deur en rolstoeltoegankelijk. 

Betaalmogelijkheden: Cash, Bancontact, Bertem -B-Bon, Consumptiecheques en cadeaucheques van Edenred, Sodexo en Monizze.