Overzicht van onze merken

Ben je op zoek naar een leuke bril of zonnebril? Dan ben je bij Optiek Wim Truyens aan het juiste adres. Een klein deel van onze collectie zonnebrillen staat online, maar in onze winkel hebben we een zeer groot aanbod brillen en zonnebrillen op sterkte, dit voor zowel voor dames, heren als kinderen.

Voor de monturen proberen wij zoveel mogelijk op zoek te gaan naar fabrikanten die binnen Europa produceren en een uitstekende service-na-verkoop bieden, binnen elk budget.

Onze glazen op sterkte, unifocaal of multifocaal, zijn van de beste kwaliteit. Afhankelijk van jouw behoeftes en uw vooropgesteld budget kiezen wij samen het ideale paar glazen!

Hoewel wij met alle grote glasfabrikanten goed samenwerken, opteren we voornamelijk voor Carl Zeiss, Essilor (Varilux) en HOYA, Uiteraard krijg je bij ons ook één maand lang gewenningsgarantie!  

Verder zijn wij ook een iLens servicepunt. Je kan bij ons je favoriete lenzen bestellen van alle grote gekende merken zoals Alcon (Dailies), Johnson & Johnson (Acuvue), Bausch & Lomb en Coopervision. 

LINDBERG

Hier moet tekst komen over lindberg

Button label