Onze Services

Bij Optiek Wim Truyens gaan we verder dan alleen het aanbieden van brillen. We streven ernaar om onze klanten een complete zorgervaring te bieden, met een breed scala aan extra services die gericht zijn op je welzijn. Ontdek hier het volledige overzicht.

Vind jouw oogarts

Op zoek naar een oogarts in de buurt van Bertem of in het Leuvense? Bekijk de lijst en vind jouw specialist(e) waarmee wij een goede verstandhouding hebben!

VInd jouw oogarts

Meet je oog en nachtzicht

Last van onscherp zicht in het donker? Onze nachtzichtmeting biedt de oplossing. Verbeter je zicht in schemerige en donkere omstandigheden, voor een veilige en heldere kijkervaring.

Lees meer over een nachtzicht meting

Gehoorverlies?

Het is niet altijd eenvoudig om de eerste tekenen van gehoorverlies te herkennen of te weten aan welk type van gehoorverlies je lijdt.

Maar geen zorgen! Bij Optiek Wim Truyens bieden we nu ook vrijblijvende consultaties aan met onze gekwalificeerde audiologe, Evelyn Bekaert.

Ik laat graag mijn gehoor testen!

Veiligheid eerst!

Optiek Wim Truyens is officiële verdeler van de toonaangevende veiligheidsbrillen van Vandeputte Safety Experts. Ben je dus op zoek naar een veiligheidsbril met of zonder sterkte, dan kan je daarvoor bij ons terecht. Je kan hiervoor eveneens een afspraak maken via onze afsprakenmodule.

Maak je afspraak

Zet de stap naar lenzen

Bij ons kan je terecht voor het aankopen van je lenzen en alle lensproducten. Wil je graag starten met lenzen? Dan leren we je dat graag aan! Draag je al een tijdje lenzen, maar denk je dat je sterkte veranderd is? Boek via onze afsprakenmodule en kom langs!

Maak je afspraak