Oog en nachtzicht-meting

 

Bij Optiek Wim Truyens beschikken we over de nieuwste apparatuur voor het afnemen van verschillende oogonderzoeken. We volgen alle technische innovaties op de voet om jou op de best mogelijke manier op te volgen en te adviseren. Aan de hand van een oogmeting, diverse onderzoeken of tests, kunnen wij jou een optimaal en comfortabel zicht aanmeten.

 

 

Heel wat mensen – ook brillendragers – merken dat hun zicht afneemt als het schemerig of donker is. Het goed zien van contrast, diepte en kleur wordt lastig. Vooral in het verkeer kan dit hinderlijk en zelfs gevaarlijk zijn. Gelukkig is onscherp nachtzicht eenvoudig te verhelpen door middel van een nachtzichtmeting.

 

 

Door alle afwijkingen van het totale oog mee te nemen wordt een uniek, persoonlijk glas berekend dat verder gaat in de beeldcorrectie dan ooit tevoren. Afwijkingen worden niet meer vastgelegd met kwartwaarden, maar in hondersten! Een afwijking als -1.75 wordt nu bijvoorbeeld -1.63.

De i.Scription® meting lost dit probleem wel op door wel te meten met een grote pupilopening en alle relevante oogfouten te meten. Doordat met i.Scription® brillenglazen het beeld veel gedetailleerder is, hoeven uw hersenen niet meer hard te werken om scherp te zien. Een beter beeld met minder moeite: weg met de vermoeidheid door net niet scherp zien. i.Scription®, omdat het beste nog beter kan.

 

Je moet geen afspraak maken om langs te komen Kom je toch graag in alle rust passen? Maak dan hier je afspraak. 

    • dinsdag tot en met vrijdag: 9u - 12u en 13u30 - 18u
    • zaterdag: 9u - 14u
    • zondag & maandag: gesloten

Onze winkel

Adres: Tervuursesteenweg 210, 3060 Bertem
Telefoon: 016/48.08.75
E-mail: info@optiekwimtruyens.be

 

Parking naast de deur en rolstoeltoegankelijk. 

Betaalmogelijkheden: Cash, Bancontact, Consumptiecheques en cadeaucheques van Edenred, Sodexo en Monizze.

Wens je een afspraak te maken? Klik dan hier!
Klik hier om onze merken te bekijken!