Merken

Ben je op zoek naar een leuke bril of zonnebril? Dan ben je bij Optiek Wim Truyens aan het juiste adres. Een klein deel van onze collectie zonnebrillen staat online, maar in onze winkel hebben we een zeer groot aanbod brillen en zonnebrillen op sterkte, dit voor zowel voor dames, heren als kinderen.

Voor de monturen proberen wij zoveel mogelijk op zoek te gaan naar fabrikanten die binnen Europa of Japan produceren en een uitstekende service-na-verkoop bieden, wij bieden een brede keuze binnen ieder prijssegment, dit zowel voor de monturen, als voor de glazen.

Onze glazen op sterkte, unifocaal of multifocaal, zijn van de beste kwaliteit. Afhankelijk van jouw behoeftes en uw vooropgesteld budget kiezen wij samen het ideale paar glazen!

Hoewel wij met alle grote glasfabrikanten goed samenwerken, opteren we voornamelijk voor Carl Zeiss, Essilor (Varilux) en HOYA, Uiteraard krijg je bij ons ook één maand lang gewenningsgarantie!  

Verder zijn wij ook gecertificeerd contactlensspecialist en kan je bij ons je favoriete lenzen bestellen van alle grote gekende merken zoals Alcon (Dailies), Johnson & Johnson (Acuvue), Bausch & Lomb en Coopervision en veel meer.

BRILLEN & ZONNEBRILLEN

SPORTBRILLEN (OOK OP STERKTE)

 Evil Eye Eyewear

BABY -EN KINDERBRILLEN

   Ray Ban eyewear logo

CONTACTLENZEN

KANT EN KLARE LEESBRILLEN

LOW VISION HULPMIDDELEN

  • Zeiss

 

  • Schweizer

  • Multilens

  • Orcam