Promoties en acties bij Optiek Wim Truyens

Zonneglasactie: Krijg tot 50% korting op jouw zonneglazen bij aankoop van een zonnebril.

Koop je bij Optiek Wim Truyens een zonnebril? Dan krijg je tot 50% korting op jouw zonneglazen op sterkte. Ontdek deze actie nu in onze winkel!

Actievoorwaarden: van 1 maart tot en met 31 augustus 2022 krijg je bij Optiek Wim Truyens tot 50% korting bij aankoop van een nieuwe zonnebril met glazen op sterkte. Deze actie is niet cumuleerbaar met andere acties of kortingen. 

Anti-aandamp bij aankoop bril

Geniet van je bril zonder aangedampte glazen! Daarom krijg je nu bij elke complete bril die je aankoopt, een gratis anti-aandamp kit van ZEISS. Actie geldig zolang de voorraad strekt en bij aankoop van een complete bril. 

Secondpair Actie: 4e glas gratis

Secondpair actieBij Optiek Wim Truyens kan je het hele jaar lang genieten van de secondpair actie van: Koop je 2 brillen met ZEISS glazen op sterkte, dan krijg je je 4e glas gratis! Deze actie is niet cumuleerbaar met andere kortingen en of acties. Vraag info in de winkel!

Samenaankoop KULeuven - Officiële partner

Optiek Wim Truyens officiële partner KULeuven Samenaankoop

Optiek Wim Truyens is officiële partner van het Samenaankoop programma van de KULeuven. Koop bij Optiek Wim Truyens een bril met glazen op sterkte of een zonnebril op sterkte, en ontvangt op vertoon van uw Samenaankoop lidkaart 15% korting op zowel je montuur als je glazen. Meer informatie over het samenaankoop programma van de KULeuven vind je hier.