Samenaankoop KULeuven VZW Bril

Samenaankoop KULeuven bril Optiek Wim Truyens

Ben je personeelslid bij KULeuven en op zoek naar een nieuwe leesbril, multifocale bril of een zonnebril op sterkte? Optiek Wim Truyens is officiële partner van het samenaankoop programma van KULeuven VZW. Op vertoon van je lidkaart, krijg je 15% korting bij aankoop van een bril met glazen of een zonnebril op sterkte. Deze korting geldt zowel op je montuur als op je glazen! 

Bij Optiek Wim Truyens kan je terecht voor een mooi aanbod monturen van verschillende merken, zoals Silhouette, Mykita, het Belgische Binoche, Yellows Plus, ... 

Daarnaast bieden wij ook alle grote glasmerken aan, zoals ZEISS, Essilor, Hoya en Seiko. Tenslotte zijn wij ook gespecialiseerd in multifocale glazen en kan je bij ons terecht voor het volledige VARILUX gamma van Essilor. Zit je vaak achter een computer? Dan adviseren wij jou graag met een computerbril. Deze bril is speciaal geoptimaliseerd voor mensen die veelvuldig met beeldschermen werken. Ze zorgen ervoor dat de ogen minder vermoeid zijn en voorkomen ook nekklachten. Meer over een beeldschermbril kan je hier ontdekken. 

Aangezien wij gediplomeerd opticien zijn, kan je bij ons ook terecht voor een degelijke oogmeting. 

Openingsuren

Onze winkel

Adres: Tervuursesteenweg 210, 3060 Bertem
Telefoon: 016/48.08.75
E-mail: info@optiekwimtruyens.be

Parking naast de deur en rolstoeltoegankelijk.