Odette Lunettes bij Optiek Wim Truyens in Bertem

Onze winkel werd uitgekozen Odette Lunettes als hét verdeelpunt voor regio Leuven. Kom dus de hele collectie bij ons ontdekken en laat je verleiden tot de moderne design en tijdloze elegantie van Eline De Munck haar prachtige monturencollectie voor jong en oud.

Odette Lunettes Clarkson


Waar staat het merk voor?
Dit Antwerpse brillenmerk zet sterk in op modieuze modellen. Ze produceren ook op een groene manier en zijn uitgekozen tot 'het best geprijsde merk in West-Europa'. Een bril is voor hen zoveel meer dan een hulpmiddel om de kleine lettertjes te lezen. Zij bekijken het als een echt modeaccessoire, aan te passen naar je eigen kledingstijl. Zoek je naar een klassieke look of mag het wat meer pit hebben? Odette Lunettes biedt een breed gamma aan monturen. Voor ieder wat wils.  

Waarom kiezen voor Odette Lunettes?

  • Hippe monturen: kies een bril die past bij jouw persoonlijkheid, stijl en karakter
  • Veelzijdige collectie: of je nu houdt van subtiele eenvoud of opvallende statement brillen, we hebben voor elk wat wils.

 

Odette Lunettes

Optiek Wim Truyens is dus trots om Odette Lunettes te verwelkomen in de collectie. Onze winkel in Bertem biedt niet alleen hoogwaardige brillen, maar ook professionele service en deskundig advies. Wim staat klaar om jou te helpen de perfecte bril te vinden die niet alleen je zicht verbetert, maar ook je stijl naar een hoger niveau tilt.

Kom dus zeker eens langs bij Optiek Wim Truyens om de hippe monturen uit te testen en te stylen bij jouw outfit!

Klik hier voor meer informatie over onze winkel.