Lindberg - Klassevolle titanium monturen voor dames, heren en kinderen

Bent u van plan een Lindberg bril aan te kopen? Maak dan hier uw persoonlijke afspraak en kom langs voor een oogmeting!

 Opticien Poul-Jorn Lindberg en architect Hans Dissing besloten in de jaren '80 om samen te werken en een nieuw soort bril te ontwerpen. Het duo wilde een model creëren dat comfortabel zit door met lichte materialen te werken. De focus lag op comfort en kwalitatieve, sterke materialen. Zo ontstond dan ook 'AIR TITANIUM': de eerste bril zonder scharnieren, volledig vervaardigd uit titanium. Het succes volgde en zelfs de koningin van Denemarken werd al meermaals gespot met een Lindberg. Intussen zijn ze ook hofleverancier voor Denemarken. Ook onze eigen Koning Filip werd al gespot met een bril van Lindberg!

Elke collectie binnen Lindberg heeft haar eigen specifieke DNA. Zo heb je bij de Lindberg Spirit nooit een omranding rond het glas, dit zijn dan ook de glasbrillen die zij in hun collectie hebben. 

De Lindberg Strip collectie wordt dan weer gekenmerkt door zijn super lichte monturen, waarbij het montuur  uit één titaniumplaat wordt gelaserd.

De Lindberg Rim collectie is dan weer zeer herkenbaar door zijn scharnierelement. Ook deze collectie wordt vervaardigd uit AIR TITANIUM.

Maar dat is niet alles, je kan elke bril volledig personaliseren waarbij je zelf de kleur van het titanium kiest én eventueel zelfs kan opteren om je naam in je bril te laten graveren!

Kom deze nieuwe collectie voor dames, heren en kinderen nu ontdekken bij Optiek Wim Truyens!

Bent u van plan een Lindberg bril aan te kopen? Maak dan hier uw persoonlijke afspraak en kom langs voor een oogmeting!